Teatre amateur de la província barcelonina, aquest diumenge

Comparteix

L’Associació Cultural Recreativa de Fals visitarà diumenge la sala de la Societat, amb la representació ‘El Crèdit’.

Continua la XVI Mostra de Teatre ‘La Cala de l’Ametlla’, aquest diumenge, amb la interpretació de ‘El Crèdit’ de l’Associació Cultural Recreativa de Fals. El grup barceloní pujarà a l’escenari de la sala de la Societat amb aquesta comèdia de Jordi Galceran.

El teatre també serà present en aquest cap de setmana cultural que està a punt de viure l’Ametlla de Mar amb la Fira Alternativa. Segons Josep Tomàs Margalef, codirector del grup calero, la representació és divertida i farà passar una bona estona a l’espectador.

La representació serà a les 19 h de la tarda, a la sala de la SCER. Els espectadors podran comprar les entrades per un preu de 7 euros pels no socis i 5 euros pels socis, una hora abans de l’obra.

Comparteix