Àngel Martí i Francesca Aliern protagonitzen dues jornades literàries de l’Ateneu Calero

Comparteix

Ambdues jornades tindran lloc al Centre d’Interpretació de la Pesca.

L’Ateneu Calero ha organitzat dos actes literaris per aquest cap de setmana, en els quals l’escriptor calero Àngel Martí i l’escriptora xertolina Francesca Aliern seran els protagonistes.

La primera d’elles tindrà lloc el dissabte 9 d’abril a les 18 h al Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP). Sota el lema #ClubdeLecturalAteneu, l’entitat calera celebra els vuitanta anys de l’escriptora de Xerta Francesca Aliern, amb la presentació del seu llibre ‘Sabó Moll’.

I el diumenge 10 d’abril, a les 12 h al CIP, dins del cicle #losdomengesdelateneu, l’escriptor calero Àngel Martí presentarà la seva novel·la, ‘Bajo el signo del Lobo’.  Martí, vicepresident de l’entitat, ens parla de l’acte.

La presentació del llibre anirà a càrrec de l’escriptora Conxita Solans.

Comparteix