Inesperada derrota del Pàdel a Amposta

Comparteix

Tot i la derrota, el punt assolit val als caleros per mantenir-se al capdavant de la classificació.

L’equip federat de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar va perdre el diumenge per 2 a 1 l’enfrontament recuperat de la 6a jornada davant del Club Esportiu Amposta. Aquesta inesperada derrota davant del cuer, és la segona de l’equip calero en les vuit jornades que s’han disputat fins ara.

Tot i la derrota, el punt assolit val als caleros per mantenir-se al capdavant de la classificació, encara que de manera compartida. Joaquim Peña i Jaume Pijoan, van imposar-se per 4 a 6 i 5 a 7. Per contra, la parella Ivan Ferreiro i Marc Medrano va perdre 6 a 4 i 6 a 3, i la parella Albert Puell i Aitor Lallana va perdre el seu en tres sets, 6 a 4, 2 a 6 i 6 a 2.

Jordi Torres és membre de l’equip.

Els caleros comparteixen lideratge amb el Marcambrils amb 15 punts. Diumenge a les 18 h juguen a les pistes del Club Pàdel Cambrils Apialia D.

Comparteix