3 podis del patinatge calero a l’Open TGN Formació disputat al Galetet

Comparteix

El Club Patí l’Ametlla de Mar va aconseguir fer pujar a tres patinadores al podi en la seva participació en l’Open TGN Formació per als nivells 5, 6 i 7 que es va disputar dissabte i diumenge als poliesportius de l’Ametlla de Mar i el Perelló.

Vuit patinadores van representar el club calero en la primera competició federada d’aquest any a la categoria. Tot i que les patinadores van notar els nervis, finalment es van aconseguir tres podis, les 1 s posicions d’Àngels Gimeno a la categoria Benjamí Nivell 5 i Carme Llaó en categoria Aleví Nivell 6, i la 2a posició de Laia Llambrich en categoria Junior Nivell 7.

Nerea Bertomeu és monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar.

A més, Anna Brull i Noa Martínez van quedar-se a les portes del podi amb la 4a i 5a posició respectivament a la categoria Aleví Nivell 5.

Per la seva part, Maria Manjón va classificar-se 6a a la categoria cadet Nivell 5, Gina Monforte a la 10a a la categoria infantil Nivell 7 i Maria Llaó, 16a a la categoria infantil Nivell 5.

El pròxim compromís del patinatge calero serà el 9 i 10 d’abril a l’Open Lleida Avançat a Alguaire (Lleida) amb la participació de Hannah Pallarès i Meritxell Flores.

Comparteix