L’Ametlla de Mar treballa per posar a punt les platges

Comparteix

Els darrers temporals han castigat fort la costa calera i els treballs requeriran més dedicació.

Ja han començat els treballs de neteja i manteniment de les platges més importants de l’Ametlla de Mar. La proximitat de la Setmana Santa porta implícit l’inici de l’arranjament d’un dels actius turístics importants del municipi, com són les platges i les cales de la costa calera.

Els treballs de neteja prioritzen les platges principals i més concorregudes, com l’Alguer, Pixavaques, Cala Pepo, Cala Bon Capó, Cala de la Llenya o Sant Jordi. En totes elles, es realitza una llaurada, retirant les restes de posidònia acumulada i també es condicionen els serveis.

L’objectiu és deixar-les en òptimes condicions, després dels desperfectes que han ocasionat els darrers temporals. De fet, n’hi ha algunes que han quedat realment afectades, com és la platja de l’Alguer, on la reconstrucció que va dur a terme Costes de l’Estat a l’espigó de garbí, s’ha demostrat insuficient.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, assegura que l’afectació és important i que es farà el possible per deixar-les totalment practicables.

Per aquesta raó, el consistori continuarà emprant recursos propis per deixar a punt i mantenir les seves platges.

Comparteix