Derrota inesperada de la Cala davant del Corbera d’Ebre

Comparteix

El 1r equip va perdre per 1 a 2, a casa.

El 1r equip de la SCER de l’Ametlla de Mar va perdre, aquest diumenge, per 1 gol a 2, a casa, davant del Corbera d’Ebre. Els caleros es van veure sorpresos amb dos gols en els primers minuts i no van estar capaços de remuntar.

I és que el partit ja va començar malament, ja que l’àrbitre es va treure de baix de la màniga un penal molt protestat pels caleros en el minut dos i posteriorment, va arribar el segon gol visitant en una jugada desafortunada.

Jack Cid escurçava diferències en el minut 23. Els de l’Ametlla de Mar van ser molt superiors durant tot el partit. Van portar el pes del joc, van crear ocasions, però sigui en el xut a porta, sigui en l’última passada, va mancar la pausa suficient per escollir la millor opció.

Cid va tenir l’oportunitat d’empatar pocs minuts abans del final, gràcies a un penal, però el porter li va aturar. Al final, 1 a 2 davant d’un Corbera que sense fer res de l’altre món, van aconseguir treure del partit als de l’Ametlla de Mar. Nervis al final del partit i molta tensió en la retirada cap als vestidors.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 8a posició de la classificació, però ja amb només dos punts de coixí sobre el seu perseguidor, el Santa Bàrbara i a un punt del 7è classificat, el Flix.

Comparteix