El cadet guanya el líder Batea i el juvenil manté el pols de la promoció

Comparteix

Nova jornada de futbol base, amb victòria del cadet davant del líder el Batea, que va jugar dos partits en un cap de setmana, i el juvenil, que es manté en la lluita per la promoció, després de la victòria amb la Rapitenca B.

El passat dissabte, el juvenil de l’Amposta havia de recuperar, aquí a casa davant de l’equip juvenil calero, el partit ajornat durant la Festa de la Candelera, però divendres al vespre va argumentar manca d’efectius i no es va poder disputar. Ara, el juvenil calero s’ha vist obligat a jugar tres partits en una setmana, ja que el partit amb l’Amposta s’ha traslladat a dijous a les 10.30 h, una situació gairebé surrealista, perquè aquest dimarts a la tarda, ja va jugar un partit ajornat davant de la Rapitenca B. En aquest darrer partit, els caleros van guanyar per 2 a 1, amb gols d’Ousainou Jallow i Denís Margalef. Aquests tres nous punts mantenen als de l’Ametlla de Mar a la 4a posició, amb 33 punts.

L’equip juvenil calero vol continuar viu fins a l’últim moment en la lluita per la promoció d’ascens. La situació és complicada, ja que amb l’Ulldecona ja campió i classificat, només queda una plaça de promoció, a la qual, de manera matemàtica, encara tenen opció els caleros, tot i que per davant, tenen al Tortosa amb 37 i a l’Ascó amb 38, millor classificats. Als caleros els queden dos partits, a casa davant de l’Amposta i dissabte al camp del cuer, el Gandesa. Mentrestant, l’Ascó juga al camp del campió l’Ulldecona i el Tortosa a casa amb l’Amposta. Per produir-se la “campanada” els caleros haurien de guanyar els dos partits, l’Ascó perdre a Ulldecona i el Tortosa no passar de l’empat amb l’Amposta. Difícil, però no impossible.

Per la seva part, el cadet de l’AME va donar la sorpresa agradable de la jornada, en sumar sis punts en dos partits disputats dissabte i diumenge. Els de l’Ametlla de Mar en un partit molt exigent, van imposar-se dissabte al líder imbatut el Batea per 3 gols a 2. Van marcar Joel Sabaté, Genís Margalef i Unai Costa. Diumenge, tot i el desgast físic del dia abans, van imposar-se al Sant Jaume, cuer de la classificació per 4 gols a 0. Van marcar Jahvè Moreso, Àlex Estrada i Joel Sabaté per partida doble. Amb aquestes dos victòries, els caleros s’han consolidat a la 4a posició amb 35 punts i tenen molt prop la tercera posició.

Àlex Gómez és l’entrenador de l’equip.

L’infantil va tenir jornada de descans.

En canvi, l’aleví A a la 1a divisió, es va deixar sorprendre pel cuer l’Olímpic Mora d’Ebre. Els caleros, que es van avançar amb un gol de Gorka Brull, van acabar perdent per 1 a 3 davant d’un equip que després de 19 jornades no havia guanyat cap partit. Els de l’Ametlla de Mar baixen a l’11a posició amb 13 punts.

Comparteix