S’obren les inscripcions al Parc Infantil de Setmana Santa

Comparteix

Serà de l’11 al 14 d’abril, pels matins de 9 a 13 h, al gimnàs de l’Institut Candelera.

Des d’aquest dimarts, els infants d’entre 3 a 12 anys ja es poden apuntar a l’alternativa d’oci i lleure que proposa, any rere any, l’Ajuntament, durant les vacances escolars de Setmana Santa. Enguany, el Parc es desenvoluparà de l’11 al 14 d’abril, pels matins de 9 a 13 h, amb el gimnàs de l’Institut Candelera com a punt de trobada.

Activitats lúdiques i alhora formatives són les que la regidoria de Joventut està preparant pels infants, aquesta Setmana Santa. Entre elles, destaquen tallers mediambientals i de sostenibilitat de la mà de Plàncton, jocs de conscienciació animal a càrrec de Hachiko Ebre, assaig obert de la Batucada Kalakatà i una excursió a Món Natura Delta.

També es faran excursions pel GR-92, jocs i manualitats. El regidor de Joventut, Jordi Llaó, ha apuntat que es tracta d’una proposta que ofereix un gran ventall d’activitats de diferents àmbits.

Els pares i mares que estiguin interessats a inscriure els seus fills i filles ho poden fer a les oficines de la regidoria de Festes, al segon pis de l’Ajuntament.  Les places són limitades.

El preu és de 25 euros i la documentació necessària per a la inscripció és el DNI o llibre de família del nen o nena, la seva targeta de la seguretat social, el justificant de pagament i el carnet de vacunació.

Comparteix