S’adequa un solar que acollirà l’illa de contenidors del carrer Cervantes

Comparteix

L’Ajuntament ha signat un acord amb els propietaris del solar per traslladar l’illa de contenidors situada al carrer Miguel de Cervantes.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha signat un acord de lloguer amb els propietaris d’un solar situat al carrer Països Catalans, davant de la sala de la Societat, el qual, després de la seva adequació, acollirà l’illa de contenidor que hi ha al carrer Miguel de Cervantes. L’objectiu és millorar el servei d’escombraries i alhora donar millor imatge del municipi.

Aquest dimarts, s’han iniciat els treballs d’adequació d’aquest solar de 150 m2, que consistiran en l’enderroc de la planta baixa i l’habilitació d’un pati, per posteriorment, poder col·locar-hi l’illa de contenidors situada al carrer Miguel de Cervantes, entre el carrer Catalunya i Pau Casals. L’acord entre l’Ajuntament i els propietaris és de lloguer, però de moment, es compensaran les quotes a través del cost de l’adequació assumida pel mateix consistori.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, avança que l’actuació també servirà per, més endavant, de cara a l’estiu, implementar un nou servei de recollida d’escombraries per la restauració, amb la voluntat de millorar la gestió de la fracció orgànica.

Es preveu finalitzar aquestes obres abans de la Fira Alternativa, al 8 d’abril.

Comparteix