El juvenil empata a Tortosa i es despenja de la lluita per la promoció d’ascens

Comparteix

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar es va quedar dissabte pràcticament sense opcions de jugar la promoció d’ascens a categoria preferent i això no vol dir que no s’ho mereixés, ja que va empatar a 1 gol al camp del Tortosa, en un partit que per ocasions, els caleros van fer mèrits per guanyar.

Els de l’Ametlla de Mar van perdonar algunes ocasions clares, i tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Denís Margalef, els tortosins van acabar empatant. El partit va tenir molta tensió i els dos equips van acabar amb 9 jugadors. El punt és insuficient tant per a caleros com per a tortosins, amb 30 i 31 punts respectivament, a manca de tres partits per disputar i amb l’Ascó ocupant la plaça de promoció amb 35 punts, tot i que amb un partit més disputat.

Juanjo Balfegó és l’entrenador del juvenil.

Per la seva part, el cadet de l’AME va guanyar per 0 a 2 a Camarles davant del Futbol Formatiu B, amb un gol de Genís Margalef i l’altre en pròpia porta. Els caleros recuperen la 4a posició amb 29 punts.

Quant a l’infantil, va perdre 1 a 0 al camp de la Sénia. Als caleros se’ls va escapar la possibilitat de puntuar, per molt poc, i com en els darrers partits, van merèixer més. Els caleros segueixen 8 s amb 22 punts en terreny de ningú.

L’alevi A a la 1a divisió, va perdre també per molt poc, 3 a 2 al camp del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B amb dos gols de Gorka Brull. Els de l’Ametlla de Mar segueixen sense reaccionar, a la zona baixa amb 13 punts a la 10a posició. L’aleví B a la 3a divisió, va perdre sense opcions al camp de l’Amposta C per 10 a 2, amb dos únics gols de Jofre Iruela i Derek Alcaide. Els de l’Ametlla de Mar segueixen segons per la cua amb 10 punts.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets va imposar-se a domicili al camp del Camarles per 1 a 6. Els caleros comparteixen la 3a posició amb sis punts. Sílvia Argentó, coordinadora del futbol base, va ser l’entrenadora ocasional de l’equip.

El prebenjamí Seitonillos van ajornar el seu partit al camp del Batea.

Comparteix