La natació calera a millorar els 23 podis de la 1a fase

Comparteix

Les piscines del CEM La Cala seran aquest dissabte l’escenari de la 2a fase comarcal de natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. La secció de natació de l’AME espera millorar els 23 podis assolits a la 1a fase celebrada a Tortosa.

La secció de natació de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar presentarà aquest dissabte una trentena de nadadors i nadadores a la 2a fase del Campionat Comarcal de Natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, amb presència pràcticament a totes les categories.

Si a la 1a fase, els estils utilitzats pels nadadors van ser el Kroll i l’esquena, en aquesta ocasió competiran amb els estils braça i papallona. L’equip calero és una mica més nombrós que a la 1a fase, a causa del debut en aquesta ocasió, d’alguns nadadors i nadadores de les categories inferiors.

L’objectiu de la secció, segons la seva coordinadora, Griselda Gaseni, és millorar els 23 podis de la 1a fase.

A partir de les 10 del matí, es disputaran 56 sèries entre individuals i relleus, en les que hi participaran més de cent nadadors representant a l’Escola de Natació del WIN Tortosa, AME Ametlla de Mar, Club Natació Tortosa, AMPA Escola Puig Caballer de Gandesa i Mare de Déu del Portal de Batea.

Malgrat que els acompanyants podran accedir a les instal·lacions seguint les mesures Covid, s’ha previst que la jornada es pugui seguir en directe via streaming pel canal YouTube.

Comparteix