El Club Patí l’Ametlla obté 4 podis a l’Open TGN Promoció

Comparteix

La pròxima competició és la 1a fase dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre i es durà a terme el 19 de març.

El Club Patí de l’Ametlla de Mar va participar dissabte a la 1a fase de l’Open TGN Promoció pels nivells 1, 2, 3 i 4 que es va disputar a Alcover i ho va fer aconseguint pujar al podi en quatre ocasions, dos d’elles a la 1a posició.

Després de l’èxit assolit en l’Open Avançat que es va disputar a casa nostra, ara era el torn de les més petites i tampoc es van quedar enrere, ja que van obtenir quatre podis de dotze participacions, dos d’elles, quedant a la primera posició.

És el cas d’Iris Aliau que va quedar primera a la categoria benjamí nivell 4. La va acompanyar al podi Xènia César que va quedar 3a. Itzíar Monedero i Abril Gonzalvo van classificar-se 4a i 6a respectivament, a la mateixa categoria.

Daniela Pérez va classificar-se també a la 1a posició a la categoria benjamí nivell 2 en ser l’única participant.

L’altre podi el va assolir Ivet Díaz que es va classificar a la 2a posició a la categoria aleví nivell 2.

Enric Serrano va obtenir l’11 posició a la categoria benjamí nivell 2.

Claudia Barrera va aconseguir una 5a plaça a la categoria benjamí nivell 1, i per últim, les més petites, participants en la categoria prebenjamí nivell 4, Blanca Gonzalvo, Mia Llambrich, Aida Girol i Pep Pallarés, van classificar-se a la 8a, 9a, 10 i 11 a posició en el seu debut.

Neus Pallarés és monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar.

La 2a fase de l’Open TGN promoció tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig també a Alcover o a Amposta.

Abans, però, el Poliesportiu Municipal Galetet acollirà el 19 de març la 1a fase dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre, i el 2 i 3 d’abril, el 1r Open TGN Formació pels nivells 5, 6 i 7.

Comparteix