La Cala recupera el camí de la victòria davant del Tortosa B

Comparteix

El primer equip consolida la 8a posició de la classificació i el filial continua en 10a posició amb 27 punts.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 2 gols a 0 al Tortosa B, una victòria que serveix als de la Cala per trencar la ratxa de tres derrotes consecutives amb la que arribaven al partit.

Els caleros van sumar tres punts importants que els serveixen per recuperar la confiança després de les tres derrotes davant de Jesús I Maria, la Cava i Gandesa, partits en els quals, a excepció del primer, els caleros, no van merèixer la derrota.

Els de l’Ametlla de Mar van aconseguir una victòria molt treballada que va arribar a pilota parada, ja que l’Hèctor Benaiges va desbloquejar el marcador amb el llançament d’una falta directa marca de la casa. Els caleros van consolidar la victòria amb un gol de Jac Cid de penal set minuts després, que va deixar als tortosins amb un home menys.

Xavi Subirats és l’entrenador de l’equip.

2 a 0 i tres punts que consoliden la 8a posició dels de l’Ametlla de Mar i els atansa als equips que el precedeixen.

Per la seva part, el filial va perdre 7 a 2 al camp del Gandesa B. Els caleros van viatjar amb moltes baixes i dos únics canvis a la banqueta.

El Gandesa B, que es va avançar al minut 3 en el marcador, va golejar progressivament als de l’Ametlla de Mar, que només van poder marcar al minut 81 quan el marcador era de 6 a 0. Marc Pallarés i Sergi Quintana van ser els golejadors caleros.

L’entrenador Jordi Subirats To, trobar a faltar la implicació d’alguns membres de la plantilla, quan l’equip està mancat d0efectius.

Amb aquesta nova derrota, els de l’Ametlla de Mar són 10 s amb 27 punts.

Comparteix