El 1r equip de la Cala a canviar la dinàmica davant del Tortosa B

Comparteix

El primer equip es troba en 8a posició amb 27 punts i el filial en 10a posició amb 27 punts.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar, juga aquest dissabte a les 17.00 h a casa davant del Tortosa B amb l’objectiu de trencar la ratxa de tres derrotes consecutives dels darrers partits.

Els de l’Ametlla de Mar s’han quedat sense puntuar en els darrers partits davant de Gandesa i la Cava, tot i merèixer-ho i, per tant, han vist trencada la seva remuntada a la classificació i la ratxa que els va portar a sumar vuit partits sense perdre.

El partit de dissabte davant del Tortosa B, amb qui van perdre a la primera volta per 4 a 1 després de jugar un dels pitjors partits de la temporada, ha de servir com a punt d’inflexió al caleros.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els caleros són 8 s amb 27 punts i els tortosins 10 s amb 17.

Per la seva part, el filial juga al camp del Gandesa B, dissabte a les 16.30 h. Els caleros, que porten només 9 dels últims 30 punts possibles, ho tenen complicat si mirem la segona posició dels de la Terra Alta a la classificació, tot i que el seu entrenador, Jordi Subirats, considera que si se’ls ha guanyat una vegada, tot i la complicació, l’equip podrà competir.

Els de l’Ametlla de Mar estan 10 s a la classificació amb 27 punts i el Gandesa B és 2n amb 46.

Comparteix