Cap de setmana amb quatre partits de futbol base a casa

Comparteix

Ple de partits de totes les categories del futbol base de cara al cap de setmana.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar torna després de dos jornades de descans i juga diumenge a les 13.30 h a Camarles. Partit en teoria assequible que ha de permetre als caleros, 4 s a la classificació amb 26 punts, mantenir-se en la lluita pels primers llocs, davant d’un Camarles 7è amb 16 punts.

El cadet de l’AME per la seva part, juga dissabte a les 15.00 h a casa davant del Gandesa. Els caleros, han de competir, des de la 4a posició de la classificació amb 23 punts, davant d’un Gandesa que es troba just al darrere amb 22.

L’Infantil juga a casa dissabte a les 12 h amb l’Ascó, en principi, un rival assequible pels de l’Ametlla de Mar, que estan 7 s amb 22 punts a la taula classificatòria, per la 10a posició dels asconencs amb 14.

Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

En categoria aleví, l’Aleví A juga dos partits, recuperant-ne un d’ajornat, el dissabte a les 11.00 h al camp de la Rapitenca B, segon classificat, i jugant el corresponent a la jornada, diumenge a les 12.00 h davant de l’Ascó, a la cua de la classificació. Els caleros són 10 s amb 10 punts.

Hèctor Benaiges és l’entrenador de l’Aleví A.

Per la seva part l’aleví B juga un amistós dissabte a les 10.30 h del matí a casa davant del Sant Jaume.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets juga dissabte a les 10.30 h al camp del Jesús i Maria, mentre que el prebenjamí Seitonillos juga dissabte a les 11.15 h a Mora la Nova.

Comparteix