Els més joves del Club Patí l’Ametlla a l’Open TGN Promoció

Comparteix

Onze patinadores i dos patinadors representaran a l’Ametlla de Mar en la competició.

El Club Patí l’Ametlla de Mar participarà dissabte dia 5 de març a l’Open TGN Promoció pels nivells 1,2,3 i 4, que es repartirà entre dos localitats de l’Alt Camp, Alcover i el Pla de Santa Maria, i Montblanc a la comarca de la Conca de Barberà.

Onze patinadores i dos patinadors representaran al club calero entre els 400 inscrits a la competició que agruparà els nivells inicials del patinatge provincial. Per una bona part del grup, que competirà a Alcover, serà la primera ocasió en la qual viuran l’experiència de la competició, doncs, en el cas del Club Patí l’Ametlla de Mar, els nivells 1,2,3 i 4 és on estan ubicats els més joves. Nerea Bertomeu és monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar.

Les patinadores i els patinadors caleros tindran representació a les categories prebenjamí en nivell 1, benjamí nivells 1, 2, 3 i 4 i aleví nivell 2.

Comparteix