Els alumnes del CFGM de Gestió Administrativa – Promoció Turística visiten l’Oficina de Turisme de l’Ametlla de Mar

Comparteix

La jornada va permetre a l’alumnat conèixer la feina que es fa dins de l’Oficina de Turisme.

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa – Promoció Turística de l’Institut Candelera van visitar, divendres passat, l’Oficina de Turisme de l’Ametlla de Mar. La jornada tenia com objectiu conèixer insitu la feina que es realitza des d’aquest Departament i alhora descobrir el tipus de turisme que visita el municipi.

Enguany, el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa, afegeix continguts de Promoció Turística, amb l’objectiu d’impulsar el cicle i adaptar-se a la realitat socioeconòmica del municipi. Divendres passat, els alumnes de 1r i 2n del curs van visitar l’Oficina de Turisme per conèixer de prop aquesta realitat.

Ma Rosa Soler és professora del cicle.

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa i Promoció Turística va destinat als alumnes que finalitzen l’ESO. Dos anys de formació que permeten a l’alumnat accedir al món laboral o bé, seguir formant-se accedint a altres cicles de grau superior.

Comparteix