‘Plans en família’ enterrarà una sardina biodegradable

Comparteix

La cita serà aquesta tarda, a les 17 h, a l’Estany Tort.

Aquest dimecres 2 de març, amb motiu del dia de la fi del Carnaval i de l’enterrament de la sardina, l’entitat ‘Plans en família’ ha organitzat una jornada familiar amb els més petits i petites. La cita serà a les 17 h de la tarda, a l’Estany Tort.

Es tracta d’un taller que consistirà en construir una sardina amb material biodegradable i una vegada feta, enterrar-la al bosc com antigament es feia. Antònia Rodríguez és membre de la junta.

L’activitat és totalment gratuïta i cal inscripció prèvia a associacioplansenfamilia@gmail.com

A banda, l’organització ha presentat el calendari d’activitats previstes per enguany, més d’una desena d’activitats pels més menuts, com tallers, excursions o visites pel territori. Es pot consultar a través de les xarxes socials de l’entitat.

Comparteix