La Cala mostra el seu rebuig a la guerra i el seu suport al poble d’Ucraïna

Comparteix

La recollida de material es durà a terme fins a aquest divendres a les 14 h.

L’Ametlla de Mar ha expressat, aquest dimarts a la tarda, el seu rebuig a la guerra i el seu suport al poble d’Ucraïna, en una concentració que ha tingut lloc davant la Casa de la Vila. L’acte ha estat convocat per l’Ajuntament, afegint-se a una iniciativa del municipalisme català per expressar el rebuig a l’actual conflicte.

Desenes de persones van participar a la concentració i alhora també a la recollida que s’està fent de material per enviar a Ucraïna. Les persones que ho vulguin, poden portar material de primera necessitat, que anirà destinat a donar servei als milers d’ucraïnesos i ucraïneses que arriben a les fronteres, fugint del seu país per la guerra.

La recollida es fa de 9 a 14 h i de 19 a 20.30 h, a la planta baixa del consistori, fins, de moment, a aquest divendres a les 14 h.

Comparteix