La directora dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre del Departament de Cultura visita l’Ametlla de Mar

Comparteix

La visita s’ha emmarcat dins l’inici de la construcció de la nova biblioteca municipal. A més, s’ha aprofitat per posar sobre la taula projectes relacionats amb els actius patrimonials del municipi.

Aquest dijous, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha rebut la visita de la directora dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre del Departament de Cultura, Maria Victòria Almuni Balada, amb motiu, principalment, de l’inici de les obres de la nova biblioteca municipal, però també per conèixer diverses instal·lacions i projectes culturals amb les quals treballa el municipi.

La visita s’ha iniciat al mateix consistori, on l’alcalde Jordi Gaseni i la tinenta d’alcaldia i regidoria de Cultura, Jani Brull, han donat a conèixer el projecte de la biblioteca a la directora. Un equipament que, segons la directora, és indispensable, perquè la xarxa d’entitats culturals i la gent en general tingui un punt de referència.

A més, la visita també ha servit per posar sobre la taula altres projectes relacionats amb els actius patrimonials del municipi, que sortiran a la llum pròximament, com és l’ús que se li donarà a l’edifici de les antigues oficines del port o un projecte encapçalat per Josep Maria Castellví sobre els vaixells enfonsats.

Comparteix