El Carnestoltes de l’Ametlla de Mar estrena la ‘Pijamada’

Comparteix

La regidoria de Festes ha organitzat una programació completa per aquest cap de setmana, amb dues tardes i dues nits de celebració d’aquesta festivitat, on tot s’hi val.

L’Ametlla de Mar celebrarà el Carnestoltes amb la novetat de la ‘Pijamada’, que anirà a càrrec dels Quintos i Quintes de 2001 i 2002. A banda, també tindran lloc les rues tradicionals, els concursos sènior i infantil i la festa principal de dissabte al Poliesportiu Municipal.

La programació del Carnestoltes, organitzada per la regidoria de Festes, s’iniciarà divendres, a les 24 h de la nit, amb la Pijamada. Una festa, a càrrec dels Quintos i Quintes de 2001 i 2002 que anirà amenitzada amb la sessió dels dj’s Óscar Sánchez i Sam the J i on els assistents hauran de lluir els seus millors pijames.

Jordi Llaó és el regidor de Festes.

De cara al dissabte, la festa continuarà, a les 17 h de la tarda, amb la rua des de l’Ajuntament fins a la plaça Nova, on arribarà el Rei Carnestoltes i la Serafina. A les 22.30 h de la nit, des de l’Ajuntament fins al Poliesportiu, es durà a terme desfilada de les diferents disfresses sèniors (a partir de 14 anys) amb la presència de S.M. Carnestoltes i la Serafina. Un cop al poliesportiu es durà a terme la Festa de Carnestoltes i el concurs sènior de disfresses i carrosses, amb Centauro Show i Sergio Calero.

Per últim, diumenge, a les 17.30 h de la tarda, tindrà lloc la rua des de l’Ajuntament fins al poliesportiu, on es durà a terme el concurs de disfresses infantils (de 0 a 13 anys), amb animació infantil, l’entrega de premis i xocolatada.

Comparteix