La Cala perd 2 a 3 amb la Cava

Comparteix

El primer equip es troba en 8a posició de la classificació i el filial en 10a posició.

El 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre, aquest dijous a la tarda, per 2 gols a 3 davant de la Cava en la recuperació del partit ajornat fa dues setmanes.

Els caleros no van merèixer la derrota i van tornar a pagar una factura massa alta en un partit en el qual, de la mateixa manera que va passar a la primera volta, van dominar en moltes fases de l’encontre al rival.

La Cava es va avançar en el marcador al minut 30 en una manca d’atenció de l’equip local, tot i que ben aviat va arribar l’empat dels caleros després d’un penal convertit per Jack. A la represa la Cala es va posar per davant amb un autogol després del llançament d’un córner, tot i que els Caveros van tornar a empatar de penal molt discutit. Finalment, al minut 72 la Cava aconseguia el gol de la victòria. Tot i els intents de l’Ametlla el marcador ja no es mouria.

Aquesta és la tercera derrota consecutiva dels caleros en l’inici de la 2a volta.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen 8 s amb 27 punts.

Per la seva part, l’equip filial jugarà aquest dissabte a casa davant del Pinell a les 15.30 h. Cal recordar que el partit es jugarà aporta tancada per la sanció del Comitè de Competició arran dels insults que l’àrbitre va fer constar a l’acta, el dia del Perelló B.

Jordi Subirats, entrenador de l’equip espera veure la cara que dona l’equip en els pròxims dos partits per veure en quina part de la classificació es poden moure.

Els de l’Ametlla de Mar són 10 s a la classificació amb 27 punts, mentre que el Pinell és 5è amb 38.

Comparteix