El Bàsquet l’Ametlla perd a Mora d’Ebre per 80 a 67

Comparteix

Els caleros segueixen en 3a posició de la classificació amb 27 punts.

El Club de Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre ahir a la tarda per 80 a 67 en la recuperació del partit ajornat de la 1a jornada a la pista del Mora d’Ebre, un pas enrere en les seves aspiracions de poder classificar-se entre els quatre primers.

Els de l’Ametlla de Mar van jugar el partit amb baixes importants, que van limitar el seu potencial competitiu.  De fet, durant el primer quart els caleros ja es van despenjar de nou punts i ja no es van poder enganxar al marcador, que al final mostrava una diferència de 13 punts en contra.

Santi Duque és jugador del Club bàsquet l’Ametlla de Mar.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen 3 s a la classificació amb 27 punts, tot i que amb dos partits més disputats que els seus perseguidors, Mora d’Ebre i Rocabruna que estan amb 24.

Comparteix