Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Candelera inicien un nou projecte radiofònic

Comparteix

Sota el nom ‘La volta al món en 80 cançons’, l’alumnat explicarà un lloc del món a través d’una cançó.

Després de l’èxit del projecte ‘365 dies, 365 cançons i 365 històries’, que van dur a terme, l’any passat, els professors i alumnes de l’Institut Candelera, amb col·laboració de la Cala Ràdio, aquest divendres, l’alumnat de 4t d’ESO inicia un nou projecte radiofònic sota el nom ‘La volta al món en 80 cançons’.

Es tracta de 80 càpsules radiofòniques d’uns  6 minuts on els alumnes de 4t d’ESO explicaran un lloc del món a través d’una cançó. Un projecte educatiu principalment musical, però molt versàtil i present a molts vessants, ja que els alumnes podran posar en pràctica la cultura musical, la història, la geografia i fins i tot la llengua, amb la locució radiofònica, la síntesi i amb la traducció d’alguns textos en altres idiomes, com el francès.

Javier Sánchez i Fèlix Edo Tena són professors del centre i impulsors de la iniciativa.

Les locucions seran emeses al programa de la Cala Ràdio ‘Sempre a punt’ i es podran tornar a escoltar a la carta al portal web de l’emissora.

Comparteix