El 1r equip ajorna el partit amb la Cava i el juvenil es juga la 2 plaça

Comparteix

La jornada esportiva del cap de setmana compta amb tres ajornaments de partits a causa de la Covid.

El partit de futbol que havien de jugar aquest dissabte els primers equips de La Cala i la Cava, corresponents a la 3a Catalana, ha quedat ajornat a causa de la Covid. Per la seva part, el filial a la 4a Catalana, que va ajornar l’anterior partit, juga diumenge a les 16.00 h al camp del Ginestar.

El cap de setmana del futbol base de l’Ametlla de Mar ve marcat pel partit que ha de jugar el juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar dissabte a les 15.30 h a casa davant de l’Ascó. Els de l’Ametlla de Mar, instal·lats a la segona posició de la classificació amb 26 punts, es veu amenaçat per un Ascó, que amb un partit menys, és tercer amb 23 punts. De la victòria de dissabte depenen moltes de les aspiracions dels caleros de mantenir aquesta segona posició fins al final, tenint accés a la promoció d’ascens a categoria preferent.

Per la seva part, el cadet de l’AME havia de jugar davant del Tortosa B, però també ha hagut d’ajornar el partit.

L’Infantil, des de la 7a posició amb 20 punts, si que jugarà. Ho farà a casa dissabte a les 10.30 h davant de l’Ebre Escola, 4t amb 25 punts.

En categoria aleví, l’A a la 1a divisió ha ajornat el seu partit davant de l’Ebre Escola. Mentre, el B, 8è amb 7 punts a la 3a divisió, juga dissabte a les 12 h a casa davant de la Sénia, 4 t classificat amb 20 punts.

Pel que fa al futbol escolar, al final de la 1a fase, el Benjamí Llobarrets espera rivals a la 2a fase i el Prebenjamí Seitonillos recupera el partit ajornat amb el Roquetenc a les 11.30 h de dissabte, en el qual es jugarà mantenir la segona posició final.

Comparteix