Finalitza amb èxit la Candelera del retrobament a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Les caleres i caleros han pogut viure satisfactòriament unes festes que, tot i que s’han hagut d’adaptar a la pandèmia, han comptat amb molta participació.

La Candelera 2022 ja és història. El castell de focs d’artifici de la pirotècnia Tomàs d’aquest diumenge al vespre va ser el colofó d’unes festes marcades per la incertesa i les restriccions, però que no han aturat les ganes de xalar que tenien les caleres i els caleros, sent partícips de tots els actes.

I és que els actes del preludi del cap de setmana previ ja feien preveure un gran interès per viure una Festa Major, que l’any passat, la pandèmia va privar de viure a l’Ametlla de Mar.

Una Candelera que ha destacat sobretot per mesures com la mascareta i pels espectacles de tarda. Unes mesures que no han privat a la gent de gaudir del programa de festes fins a darrera hora del diumenge dia 6.

La doble quinta de pubilles, damisel·les, hereus i quintos i quintes també ha donat gran vistositat als actes i cercaviles. A més, la bona climatologia, a partir del dia de la Patrona, ha afavorit la presència de públic a tots els actes, ja fossin a l’interior com a l’exterior. Només el fort vent de la vespra va obligar a traslladar el pregó i la missa major de l’envelat al poliesportiu, per seguretat.

Jordi Llaó, regidor de Festes, fa un bon balanç de la Candelera.

Per la seva part, l’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, valora el fet que després de les dificultats s’hagi pogut fer la festa.

Unes festes majors de retrobament que han comptat amb una cinquantena d’actes ben diversos, com el pregó del músic calero Pere Méndez, la Solemne Processó, la Missa Major, l’actuació de Búhos o el Mag Lari i la presència a sobre l’escenari d’un gran nombre de grups locals, com Cràneos, Nautilus, Rodemi’s, The Baldats o el mateix Miquel del Roig.

Es poden veure tots els vídeos resum de la Candelera 2022, fent clic en aquest enllaç,

Comparteix