El Jesús i Maria trenca la ratxa d’imbatibilitat de vuit partits de la Cala

Comparteix

El primer equip de la SCER es troba en 7a posició amb 27 punts.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre ahir per 4 gols a 1 al camp del Jesús i Maria. Els caleros, van haver de jugar més de mitja hora amb un home menys per l’expulsió del capità Xavi Callau. Fins al moment, el resultat era d’empat a 1.

Tot i que el Jesús i Maria es va avançar molt aviat en el marcador, els caleros van saber reaccionar i Jordi Callau establia l’empat a 1 abans dels deu minuts de joc. Fins aquí, els de l’Ametlla de Mar van competir i en un camp com el del Jesús i Maria, les arribades eren constants. El segon temps va començar de la mateixa manera, fins que un penal va desfer l’empat. A la mateixa jugada, Xavi Callau, capità de l’equip seria expulsat i la Cala jugaria amb un home menys durant més de mitja hora.

Aquest fet va condicionar el joc dels caleros, que veurien com el Jesús i Maria faria dos gols més i aturaria el marcador en un 4 a 1.

Els de l’Ametlla de Mar trencaven així una ratxa d’imbatibilitat de vuit jornades.


Xavi Subirats és l’entrenador del l’equip.

Ara els caleros estan a la 7a posició de la classificació amb 27 punts. El pròxim partit serà la Cava l’equip que visitarà el camp de la Cala.

Comparteix