El Pregó i la Missa Major es duran a terme al Poliesportiu Municipal

Comparteix

A causa de la previsió meteorològica de fort vent, s’ha decidit traslladar aquests dos actes al Poliesportiu Municipal ‘Galetet’.

Aquest dimarts s’inicia oficialment la Candelera 2022 que s’allargarà fins al diumenge 6 de febrer. Davant la previsió de fort vent, l’equip de govern ha decidit traslladar el Pregó d’aquest dimarts i la Missa Major de demà dimecres, al Poliesportiu Municipal ‘Galetet’. La ubicació de la resta d’actes es manté dins del previst.

El Pregó i la Missa Major estaven previstos dur-se a terme a l’envelat, però malauradament la meteorologia ha obligat a fer canvis d’última hora. Per garantir la seguretat ciutadana i també davant la recuperació del 100 % dels aforaments de dijous passat, s’ha decidit fer aquest canvi d’ubicació d’aquests dos actes. Així ho explica l’alcalde del municipi, Jordi Gaseni.

La previsió meteorològica a partir de dimecres a la tarda és que manqui el vent, per tant, la resta d’actes, com la Processó, es mantenen dins de la programació, amb la recuperació de l’envelat en actes a interior. Si hi hagués qualsevol altra modificació, es comunicarà a través de l’eBando.

Comparteix