El Club de Bàsquet l’Ametlla de Mar imparable davant de la Sénia

Comparteix

Els caleros es troben en 4a posició i dissabte juguen contra el Rocabruna sots 25, segon classificat.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va sumar diumenge la seva 8a victòria en deu partits, després de superar a l’Stokplus la Sénia per 72 a 43, el que li ha valgut per a assolir la 4a posició a la classificació.

Els de l’Ametlla de Mar es van prendre molt seriosament aquest partit, ja que, com que no es va poder jugar el partit de la primera volta, era un rival desconegut i a l’hora directe, pel fet que estaven empatats a punts a la classificació.

Els caleros ja van marcar el terreny des del primer quart, el qual es van apuntar per 30 a 14, i tot i que van baixar la capacitat anotadora al segon quart, van deixar al rival amb només sis punts.

El fet d’arribar al descans amb un marcador de 44 a 23 va permetre als de l’Ametlla de Mar fer rotacions i donar minuts als menys habituals. Tot i que el tercer quart va ser pels visitants, l’últim quart van tornar a fer els deures i no van donar opcions als del Montsià, que es van quedar només amb 5 punts anotats.

Al final, 29 punts de diferència i una victòria que dona moral a l’equip i permet pensar a disputar el que queda del campionat amb l’objectiu d’assolir la segona o tercera posició.

Santi Duque és jugador del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Aitor Gavilán amb 15 punts i Nabil Garcia amb 14 van ser els màxims anotadors de l’equip.

Dissabte a les 19 h visiten la pista del Rocabruna sots 25 de les Borges del Camp, segon classificat a un sol punt dels caleros, un partit decisiu per veure les expectatives dels de l’Ametlla de Mar de cara al tram final de la lliga.

Comparteix