El juvenil compleix i guanya a Jesús i Maria per 0 a 3

Comparteix

L’equip juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar es va imposar a domicili al Jesús i Maria per 0 gols a 3 i segueix en la lluita per un dels dos llocs que dona dret a la promoció d’ascens a categoria preferent.

Els de l’Ametlla de Mar van complir el tràmit i van sumar tres punts molt necessaris per mantenir-se a la segona posició, en un partit on els caleros van haver de fer front a la permissivitat de l’àrbitre amb l’equip local i les males decisions, ja que, va allargar 11 minuts el final del temps reglamentari, quan els caleros ja guanyaven 0 a 3, i al damunt es va deixar d’apuntar a l’acta el tercer gol calero.

Ousainou Jallow per partida doble i Roger Pitarque, van ser els autors dels gols per a l’Ametlla de Mar, que continuarà 2n a la classificació amb  23 punts.

Juanjo Balfegó, és l’entrenador del juvenil.

Per la seva part, cadet, infantil i Aleví A de l’AME van ajornar els seus partits a causa de la Covid. El que si va jugar, va ser l’Aleví B a la 3a divisió. Els caleros es van imposar al camp de l’Ebre Escola D per 2 a 4, amb gols d’Abel Borràs, Saad, Derek Alcaide i Jofre Iruela, que van remuntar el 2 a 0 inicial dels tortosins. Els de l’Ametlla de Mar són 8 s amb 7 punts.

Quant al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va guanyar 8 a 1 al Tortosa Ebre i segueix a la 5a posició amb 13 punts, mentre que el prebenjamí Seitonillos també es va imposar 8 a 1 al Campredó i també és 5è a la classificació amb 15 punts.

Comparteix