Creu Roja de l’Ametlla de Mar destina gairebé 30.000 euros a famílies vulnerables del municipi

Comparteix

Durant el 2021, l’Assemblea Local de la Creu Roja va destinar concretament 27.630 euros en ajudes alimentàries, educatives o lúdiques.

L’Assemblea Local de la Creu Roja de l’Ametlla de Mar ha atès, durant el 2021, més d’una trentena de famílies vulnerables del municipi, a les quals se’ls ha proporcionat diverses ajudes alimentàries, educatives o lúdiques,valorades en un total de 27.630 euros. Es tracta d’una intervenció social que l’organisme ofereix anualment, però que amb la Covid-19 s’ha incrementat.

Del total d’aquestes ajudes distribuïdes, la majoria han estat entregues econòmiques com targetes de compra per consumir a un supermercat del municipi. En total, s’han realitzat 197 prestacions a 36 famílies. Un servei d’aliments mensual valorat en 27.000 euros.

També s’han fet 5 prestacions de roba d’hivern a 5 famílies, valorat en 500 euros i s’ha ofert una beca escolar a una família per 100 euros.

Pel que fa a la campanya de joguines, aquestes festes de Nadal s’han recollit una vintena de joguines que han estat repartides a 10 de famílies. Al tractar-se d’una campanya de donació, només s’ha invertit 30 euros per la promoció o compra d’alguna joguina.

El conjunt de les ajudes sumen 27.630 euros que s’han destinat a persones vulnerables de la població. L’administrativa de Creu Roja Ametlla de Mar, Pilar Lopez, apunta la Covid-19 ha incrementat la demanda de les ajudes.

L’entitat realitza una prèvia valoració de l’usuari amb una documentació específica, per tal de fer la intervenció social.

Comparteix