La Cala infligeix la primera derrota de la temporada al líder el Jesús Catalonia

Comparteix

El primer equip de l’Ametlla de Mar es troba en 7a posició de la classificación amb 17 punts.

El 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte al líder, el Jesús Catalonia i ho va fer imposant-se per 4 gols a 3, un resultat massa ajustat pel que es va veure al damunt del terreny de joc i a pesar dels intents de l’àrbitre per evitar la victòria calera.

Els de l’Ametlla de Mar guanyaven per 4 a 1 al minut 85 de partit. Només l’allargament del mateix en més 10 minuts de temps afegit va portar els nervis a l’equip i també a tots els presents al camp, que no entenien l’actitud de l’àrbitre, que minuts abans s’havia empassat un penal de llibre a favor dels caleros. De fet, els de l’Ametlla de Mar no van ni exhaurir els canvis que podien fer, un dels motius pels quals en moltes ocasions s’allarga el temps afegit.

Els de l’Ametlla de Mar va estar impecables a la primera part, sense concedir cap ocasió al rival, guanyant totes les pilotes i creant ocasions com per a anar-se’n al descans amb un resultat més gran a favor, ja que als dos gols de Jordi Callau i el de Luís Garcia a la primera part, cal afegir un llarguer de Jordi Llaó en els primers minuts.

A la segona part el Jesús Catalonia va assumir més protagonisme amb la pilota i els caleros, afavorits pel marcador, es van replegar i sortien a la contra.

Una errada del porter calero va permetre al Catalonia marcar el seu primer gol, tot i que Luís Garcia en una d’aquestes contres, establiria el 4 a 1 a cinc minuts del final.

A partir d’aquí va arribar l’espectacle arbitral i un gol amb molta sort i de rebot del Catalonia que va escurçar diferències al 93 i que precediria un penal molt dubtós al minut 97 que va fer pujar el 4 a 3 en el marcador, resultat amb el qual, amb molts de nervis, s’arribaria al final, després d’allargar de manera irresponsable més de deu minuts el partit.

Set targetes grogues amb expulsió per doble amonestació del capità Xavi Callau i una roja directa al porter reserva per a l’Ametlla i dos targetes grogues als jesusencs, però cap en tot el partit a jugadors de camp, ja que les va treure al porter reserva i un ajudant.

Actuació arbitral per oblidar i primera derrota aquesta temporada del líder el Jesús Catalonia.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

La justa victòria dels caleros els val tres punts que els situen 7 s a la classificació amb 24 punts i amb una ratxa d’imbatibilitat que s’allarga a set partits en els quals han sumat 17 de 21 punts possibles.

Comparteix