El filial de la Cala perd al camp de la Fatarella

El pròxim partit és dissabte a la tarda contra el Perelló.

El filial de la Cala va perdre aquesta setmana per 6 gols a 3 al camp de la Fatarella, un equip de la zona baixa de la classificació, allargant la dinàmica negativa dels darrers partits.

I això que els de l’Ametlla de Mar van començar marcant molt aviat amb un gol de Marc Pallarés, tot i que els locals van remuntar i es van posar 2 a 1 fins que Albert Borràs va establir de nou l’empat. Llastima del gol de la Fatarella a un minut del final. Si a la primera part l’equip havia estat dins del partit, a la segona part, dos gols en 5 minuts dels locals, van descol·locar l’equip calero que va aconseguir escurçar diferències amb un gol de l’Albert Bardí, tot i que no seria suficient i a pocs minuts del final, els locals van deixar el marcador en el 6 a 3 definitiu.

Nova i dolorosa derrota pels de l’Ametlla de Mar que porten sumats 3 dels últims 18 punts possibles.

Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

El pròxim partit és l’últim de la primera volta i els caleros rebran dissabte a la tarda al filial del Perelló, tot un derbi de filials a la 4a Catalana.