Ja s’olora a Festa Major

Comparteix

Aquest cap de setmana, comencen els actes preludi de la Candelera 2022.

La regidoria de Festes ja té la programació de Festes enllestida. Es pot consultar a www.ametllamar.cat/candelera .

La Candelera 2022 ja està més a prop. Aquest dissabte, s’iniciaran els actes preludi amb la II Trobada de Gegants, jornades esportives, el Correbars, el Concert de Búhos i el Concert de la Banda de La Cala. Malauradament, la Covid ha obligat a cancel·lar l’obra de teatre ‘No farem parlar a classe’.

Les caleres i caleros esperen amb il·lusió els actes de PreCandelera que tindran lloc aquest cap de setmana. Entre els actes organitzats destaca la II Trobada de Gegants en memòria de Cirildo Vila Pallarés, prevista pel dissabte a les 9.30 h i organitzada per la Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar. Una trobada que comptarà amb una desena de colles del territori.

A la tarda a les 16.30 h, es durà a terme el Correbars ‘Candelera del Calamar’, organitzat pels Quintos de 2001 i 2002, que comptarà amb l’ambientació de la Xaranga Suquet Calero. Una hora abans, els assistents podran comprar el ‘Pack del Calamar (ecogot i barret) a l’Ajuntament, que serà el punt de sortida.

Els actes preludi també tenien previst comptar amb el teatre calero, amb la representació ‘No farem parlar a classe’, però la Covid-19 ha provocat l’ajornament de les representacions. Josep Tomàs Margalef és un dels directors del grup escènic calero.

Per últim, destacar el concert de la Banda de la Cala, diumenge a les 12 h del matí, que enguany, per respectar les mesures anticovid, el públic haurà d’estar assegut. Tot i això, els músics s’encarregaran que sigui igual o més xalador que els anys anteriors.

Per anar fent boca, la regidoria de Festes ja ha posat a la venda l’abonament (que inclou els concerts del 4, 5 i 6 de febrer) i les entrades anticipades dels concerts i de l’actuació del Mag Lari. També es podran comprar entrades directament a taquilla. Es poden consultar els preus a l’eBando.

Comparteix