Una gimcana familiar donarà a conèixer aquest diumenge els entorns de l’EIN del Cap de Santes Creus

Comparteix

L’activitat s’emmarca dins el projecte d’apadrinament de Libera, concedit per SEO/BirdLife i Ecoembes a Graëllsia, que té la intenció de conservar i divulgar aquest Espai d’Interès Natural.

Els entorns de l’Espai d’Interès Natural del Cap de Santes Creus de l’Ametlla de Mar seran l’escenari aquest diumenge d’una gimcana familiar mediambiental, que té l’objectiu de donar a conèixer l’alt valor natural que amaga aquesta zona del municipi.

La concentració serà a les 11 h del matí a l’aparcament de la platja de l’Estany Podrit. Una jornada, que segons apunta la membre de l’entitat i organitzadora de l’activitat, Eli Bonfill, és pensada per fer en família.

L’activitat, organitzada pel Grup d’Estudis i Comunicació Ambiental Graëllsia amb la col·laboració de Plans en Família, s’integra dins de les activitats del projecte Libera que compta amb el suport de Seo Bidlife i Ecoembes.

L’objectiu d’aquest projecte és organitzar, en aquest espai de custòdia del territori compartit entre Graëllsia i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, activitats de conservació, divulgació i educació ambiental.

Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a infograellsia@gmail.com o omplint el formulari disponible a les xarxes socials de l’entitat.

Comparteix