Nova victòria del Bàsquet calero que puja a la 4a posició

Comparteix

Els caleros es troben en 4a posició de la classificació amb 16 punts.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar es va imposar diumenge passat a la pista del Vila-seca Sots 21 per un resultat de 47 a 77, sumant la setena victòria de la temporada en nou partits disputats.

Els caleros van ser superiors des del primer minut, tot i que fins al segon quart, no es van poder estirar en el marcador amb un parcial de 9 a 27 i arribant al descans amb un marcador favorable de 19 a 42.

A la segona part els caleros es van dedicar a temporitzar amb el marcador a favor i donar minuts als menys habituals. Pol Aguado amb 18 punts i Aitor Gavilan amb 15, van ser els màxims anotadors de l’equip.
Santi Duque és jugador del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Els caleros són ara 4 s a la classificació amb 16 punts i dos partits menys jugats que els equips que el precedeixen. Aquest pròxim cap de setmana podria ser una bona oportunitat per millorar encara més a la classificació, ja que els caleros rebran diumenge a la tarda a l’Estokplus la Sénia al Poliesportiu Municipal Galetet.

Comparteix