L’Instagram @turismeametllademar conserva el segon lloc al rànquing de les destinacions catalanes

Comparteix

Amb 39.200 seguidors, el perfil només és superat pel compte de Barcelona Turisme.

Segons les dades anuals de l’Associació de Professionals de Turisme de l’Administració Local a Catalunya (APTALC), un any més, el perfil de l’Ametlla de Mar conserva el segon lloc amb 39.200 seguidors, només superat  pel compte de Barcelona Turisme. En tercer lloc, trobem el compte de Tarragona Turisme amb 34.600.

Completen el TOP5 d’aquest rànquing, municipis com Girona amb 27.700 i el perfil de Turisme de Salou amb 18.900.

La regidora de Turisme, Maite Boquera, celebra les bones xifres i explica que són el resultat de la dedicació i esforç diari del personal de Turisme.

La llista elaborada per l’Associació de Professionals de Turisme de l’Administració Local a Catalunya enumera els 10 comptes oficials de les destinacions amb més seguidors en aquesta xarxa social fotogràfica. Perfilsque corresponen als organismes encarregats de la gestió turística del territori (sigui en l’àmbit administratiu que sigui i es gestionin directament o a través d’un servei extern).

Comparteix