Mor un submarinista a la costa calera

Comparteix

L’home de 74 anys era veí de Sant Just Desvern.

Aquest dissabte al matí, va morir un home que practicava pesca submarina a la costa de l’Ametlla de Mar. Els equips d’emergència el van trobar inconscient i ja no van poder fer res per reanimar-lo. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació i l’autòpsia ha revelat que es va tractar d’una mort natural.

La víctima feia l’activitat amb un company i es va submergir a pulmó sota l’aigua, mentre l’acompanyant l’esperava dalt. En veure que tardava en sortir, també es va capbussar i el va trobar inconscient.

Concretament a les 12.35 h del matí, es va rebre l’avís mitjançant el servei d’emergències 112 d’un possible ofegat a la costa de l’Ametlla de Mar. La Policia Local va localitzar el submarinista inconscient prop de la Cala les Ampolles i amb l’ajuda del company i voluntaris que feien el camí de ronda es va poder treure de l’aigua.

Seguidament, van anar arribat la resta de serveis d’emergència (SEM, VIR i HEMS) que van practicar les maniobres de reanimació cardiopulmonar sense èxit.

Al lloc també s’hi van mobilitzar, la dotació de Mossos d’Esquadra (MMEE), la unitat marítima de MMEE i els Bombers. L’autòpsia ha revelat que es va tractar d’una mort natural.

Comparteix