Aprovats definitivament els pressupostos de 2022

Comparteix

L’aprovació es va a dur a terme divendres a la sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament.

Els pressupostos de l’Ametlla de Mar pel 2022 s’aproven definitivament. El ple va desestimar l’al·legació presentada per un veí, amb els vots a favor d’Esquerra i Entesa per la Cala, l’abstenció de Junts i el vot negatiu de Ciutadans, mentre que els comptes de 2022 es van aprovar amb els vots favorables d’ERC i Entesa per La Cala i els vots negatius de Junts per l’Ametlla i C’s.

Les úniques reclamacions presentades per un veí en representació a l’associació ‘Vecinos de Tres Calas’, no s’ajusten a les causes legals per les quals es podria impugnar un pressupost. Per aquesta raó, definitivament, es van aprovar els pressupostos de 2022 de l’Ametlla de Mar.

L’alcalde Jordi Gaseni recorda que són uns pressupostos amb moltes actuacions importants per enguany i destaca que s’han mantingut els impostos dels ciutadans.

El portaveu d’Entesa per La Cala, Joan Borràs, explica que el vot positiu corrobora la feina feta en els pressupostos entre els dos partits.

Per la seva banda, la portaveu de Junts per l’Ametlla, Eva del Amo, comenta que s’ha votat abstenció en respecte a l’al·legació, perquè la Sindicatura de Comptes ha fet diverses recomanacions en quant al tractament que es fa de les al·legacions i reclamacions.

Per últim, el portaveu de Ciutadans, Josep Maria Figueres, apunta que s’ha votat que no als pressupostos, perquè el partit taronja veu diverses irregularitats en els comptes.

Recordem que els pressupostos de l’Ajuntament de 2022 ascendeixen als 13,7 milions d’euros, -17, amb les empreses municipals- i afronten un any ple de reptes importants al municipi, com l’arranjament de diversos carrers de Les Tres Cales i del carrer Camarles, la instal·lació de les tres pistes de pàdel cobertes i la remodelació de l’entrada del municipi, on s’hi ha d’implantar un ‘Lidl’.

Ple extraordinari 14/01/2022
Comparteix