El 1r equip viatja a Benissanet a fer bo l’empat amb l’Alcanar

Comparteix

El filial jugarà aquest dissabte a les 17 h contra el Jesús Catalonia B.

El primer equip jugarà aquest diumenge a les 16 h contra el Benissanet.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga diumenge a les 16.00 h al camp del Benissanet. A priori és una sortida accessible pels caleros, donada la classificació dels de la Ribera d’Ebre i més, després de deixar escapar una magnífica oportunitat d’enganxar-se a la zona alta de la classificació, amb l’empatat de dissabte a casa davant de l’Alcanar, un altre equip de la zona baixa.

L’entrenador del 1r equip confia a recuperar efectius i encreua els dits amb què la Covid no afecti més integrants de la plantilla per poder recuperar el que es va perdre amb l’inesperat empat davant dels canareus. El camp, de Terra, també juga en contra dels caleros davant d’un Benissanet àvid de sortir de la zona baixa.

Els caleros estan a la 8a posició amb 18 punts. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

El filial reb dissabte al Catalonia B

Per la seva part l’equip filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar rebrà aquest dissabte a les 17.00 h al Jesús Catalonia B. Els de l’Ametlla de Mar esperen recuperar-se de la golejada que van encaixar al camp del Jesús i Maria B. Els caleros confien a aprofitar els pròxims tres partits davant de Jesús Catalonia B, Perelló i Fatarella per remuntar llocs a la classificació.

Els de l’Ametlla de Mar, amb baixes per lesions i a causa de la Covid, van caure golejats dissabte passat per 9 gols a 0 en la seva tornada a la competició al camp del Jesús i Maria B. Els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 8a posició amb 21 punts.

Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

Comparteix