Valoració positiva d’unes activitats nadalenques restrictives però carregades de màgia i il·lusió

Comparteix

La regidoria de Festes ha pogut dur a terme les activitats programades seguint amb les mesures de seguretat.

La regidoria de Festes va organitzar diferents activitats nadalenques adaptades a la situació actual per mantenir la màgia i la il·lusió del Nadal entre els més menuts. Una programació que va finalitzar el passat 5 de gener amb la cavalcada dels Reis Mags d’Orient i la visita amb cita prèvia al Poliesportiu Municipal ‘Galetet’.

Una seixantena de famílies van poder veure a Ses Majestats seguint amb totes les mesures de seguretat. Per tal d’evitar aglomeracions, l’accés al recinte es va fer amb cita prèvia, com l’any anterior, programada a través de WhatsApp. Enguany a més, es va poder dur a terme la Cavalcada pels carrers del municipi.

A banda, els més menuts també van poder gaudir de la visita del Tronc i del Pare Noel, la nit de la Nadal i el 2 de gener també es va dur a terme un espectacle infantil a la plaça Nova.

El regidor de Festes, Jordi Llaó, valora molt positivament les activitats nadalenques i explica que s’han prioritzat activitats en exteriors.

Ara, l’equip de govern està a l’expectativa de les restriccions anticovid que es renovaran el pròxim 20 de gener, per tal de concretar com serà la Candelera 2022.

Comparteix