La victòria de l’Infantil de l’AME a Tortosa, el més destacat d’una jornada caòtica de futbol base

Comparteix

Victòries per a l’Infantil i el prebenjamí Seitonillos.

Derrotes per al Juvenil, l’Aleví B i el benjamí Llobarrets.

L’Aleví A juga aquest dimarts a les 19 h a casa i el Cadet juga dimecres a les 17 h al camp de l’Amposta.

Sense cap dubte la d’aquest cap de setmana ha estat una jornada caòtica pels equips de futbol base, partits ajornats a causa de la Covid-19, partits que es juguen entre setmana i unes classificacions que pugen o baixen depenent de la recuperació de partits ajornats.

El juvenil recordem que va jugar entre setmana, perdent davant del Tortosa per 2 a 3. Finalment, es va ajornar a causa de la Covid, el partit amistós que s’havia de disputar davant de La Salle de Reus.

El Cadet juga demà dimecres a les 17.00 h al camp de l’Amposta i l’Infantil, que sí que va jugar, es va imposar per 2 a 4 al camp del Tortosa B en un partit que els caleros guanyaven 0 a 4. L’infantil és ara 6è amb 13 punts.

Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

L’Aleví A a la 1a divisió va haver d’ajornar el partit que havia de recuperar davant de la Rapitenca B i aquesta tarda, a les 19.00 h juga aquí a casa el partit davant de l’Alcanar.

Per la seva part, el B, a la 3a divisió va jugar dos partits. Dissabte va jugar al camp del Perelló, perdent per 6 gols a 4, mentre que diumenge va recuperar un partit ajornat davant de l’Ebre Escola D, perdent per 1 gol a 4. Els caleros són 8 s amb 4 punts

Lluís Vila, entrenador de l’equip va treure coses positives tot i les dues derrotes.

Quant al futbol escolar, una de cada. El benjamí Llobarrets va perdre per 5 a 0 al camp del Flix, mantenint la 6a posició amb 10 punts a la classificació,  I el prebenjamí Seitonillos va guanyar per 0 a 2 al mateix club i puja a la 4a posició de la classificació amb 12 punts.

Comparteix