Carreteres de l’Estat permet creuar l’N-340 en un punt de creuament de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’accés és una reclamació històrica pels veïns i veïnesde les partides Cova del Duc i Serramoca.

La Demarcació de Carreteres de l’Estat ha permès creuar l’N-340 en un tram que era doble línia contínua, ubicada aproximadament al punt quilomètric 1114 de l’Ametlla de Mar. La mesura és evitar el risc de sinistralitat i facilitar l’accés a les finques ubicades a les partides Cova del Duc i Serramoca.

Concretament, l’Estat ha obert el punt de creuament on hi ha situat l’‘Eurocasetas’ o l’‘Euromaster’, l’anterior ‘Servirueda’. Es tracta de l’accés a les partides Cova del Duc i Serramoca, que anteriorment estava tallat i els veïns i veïnes havien d’anar fins a Les Tres Cales per arribar a les seves finques.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, apunta que es tracta d’un reclam històric pels veïns i veïnes i demana precaució al creuar.

La decisió ve arran d’una reunió que van mantenir l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar amb Carreteres de l’Estat. El motiu de la modificació ha estat especialment la baixa circulació de vehicles per aquest pas de l’N-340.

Comparteix