Derrota a casa del Juvenil en una jornada atípica pel futbol base

Comparteix

La pròxima jornada dels equips de futbol base de l’Ametlla de Mar és quelcom atípica, ja que hi ha partits jugats i d’altres ajornats de cara a mitjans de la setmana vinent.

El juvenil va jugar, aquest dijous al vespre, perdent per 2 a 3 davant del Tortosa en els últims minuts de partit. Els caleros van encaixar molt aviat el primer gol, al minut 3, i tot i que van aconseguir empatar el partit, els tortosins tornaven a avançar-se a tres minuts del descans, infligint un cop moral als caleros, tot i que a la segona part al 52, Osainou Jallow, autor dels dos gols, va tornar a posar l’empat en el marcador.

Quan tot semblava indicar que l’empat seria el resultat final, un córner llençat pels tortosins amb l’ajuda del vent i un desafortunat rebuig dels caleros, va suposar el gol de la victòria pel Tortosa. Juanjo Balfegó és l’entrenador del juvenil.

Ara, els de l’Ametlla de Mar segueixen líders amb un punt d’avantatge sobre el segon l’Ulldecona, però amb un partit menys que Ulldecona i Ascó i dos menys que el Tortosa.

Per la seva part, el cadet de l’AME no jugarà aquest cap de setmana i ho farà dijous dia 23 de desembre a les 17.00 h a casa de l’Amposta B, i l’infantil, juga diumenge a les 11 del matí al camp del Tortosa B. Els caleros són 7ns amb 10 punts i el Tortosa B és 11è amb 6 punts. Xavi Borràs és l’entrenador de l’Infantil.

L’aleví A també ha endarrerit el partit d’aquest cap de setmana a dimarts a les 19.00 h que juga al camp de l’Alcanar, mentre que l’Aleví B juga dos partits a falta d’un. Dissabte a les 10.30 h juga al camp del Perelló i diumenge a les 11.30 h a casa recuperant el partit davant l’Escola Delta de l’Ebre D.

El benjamí Llobarrets i el prebenjami Seitonillos viatgen tots dos a Flix. Els Llobarrets juguen dissabte a les 10.00 h i els Seitonillos a les 11.45 h.

Quant als Veterans, han ajornat el seu partit al camp del Delta de l’Ebre i no jugaran fins al dia 8 de gener, que recuperaran el partit ajornat davant de l’Aldeana, ja que la següent jornada oficial no es jugarà fins al dia 15 de gener.

Comparteix