Matrícula gratuïta i activitat física al cem La Cala pels solidaris amb la Marató de TV3

Comparteix

La campanya de la matrícula gratuïta es va iniciar aquest dilluns i s’allargarà fins a aquest diumenge 19 de desembre.

Dijous tindrà lloc una Marató esportiva de 120 minuts i divendres un Ciclo Fest.

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar torna a oferir la matrícula gratuïta al cem La Cala, a tots aquells que facin un donatiu per a la Marató de TV3. A més, durant aquesta setmana ha preparat un seguit d’activitats amb l’objectiu també de recaptar diners a favor d’aquest programa solidari. 

No és el primer cop que des de la regidoria d’Esports s’impulsa aquesta iniciativa que de fet, ja ha tingut molt èxit en anys anteriors. Per una banda, l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ha tornat a engegar la campanya de gratuïtat de matrícula al cem La Cala a tots aquells esportistes que optin per ser solidaris amb la Marató de TV3 i dipositin un donatiu mínim de 5 euros.

El termini per participar d’aquesta campanya, i per tant donar-se d’alta a les instal·lacions fent un donatiu per la Marató de TV3, és fins a aquest diumenge dia 19 de desembre. Tots aquells que s’hi adhereixin, es comprometen a tenir una permanència mínima de dos mesos al gimnàs municipal, fins al 28 de febrer de 2022.

Durant aquesta setmana, del 13 fins al 19 de desembre, també s’han obert les inscripcions per participar en un torneig de pàdel en família. Davant l’alta presència d’aquesta pràctica al municipi, s’ha volgut incorporar com a novetat aquest torneig que es durà a terme les pròximes setmanes.

La coordinadora del cem La Cala, Thais Lorca, explica que el torneig es durà a terme del 22 de desembre al 5 de gener i els participants hauran de fer un donatiu mínim de 20 euros per parella.

A més, aquest dijous i divendres el cem La Cala també ha organitzat dues activitats esportives diferents, obertes a tothom, tant per usuaris com no usuaris. Per una banda, dijous de 18.30 a 20.30 h es durà a terme una Marató esportiva de 120 minuts, amb diferents modalitats com body balance, cardio dance, core top o high combo step. I per l’altra, divendres de 19.15 a 20.15 h, hi ha preparat un Ciclo Fest.

L’aforament de les activitats esportives és limitat. Les persones interessades en participar-hi s’han d’inscriure prèviament a través del portal web de l’AME o per telèfon al 977 10 38 97.

Comparteix