El Mercat de Nadal de l’Ametlla de Mar finalitza amb un gran èxit

Comparteix

Des del 4 de desembre fins al diumenge 12 de desembre, s’han instal·lat una vintena de casetes de fusta a l’avinguda Batlle Josep PiJoan, on s’han ofert tota mena de productes de proximitat del teixit comercial i associatiu del municipi.

Finalitza el Mercat de Nadal de l’Ametlla de Mar. Enguany, la segona edició ha destacat especialment per la decoració amb les casetes de fusta, la mostra d’animals de granjai les diferents activitats organitzades per l’ocasió. La valoració per part dels paradistes que hi han pres part i dels visitants és molt positiva.

L’Ametlla de Mar ha sumat, aquests dies, un nou èxit pel que fa a les activitats nadalenques. Del 4 al 12 de desembre es va viure una nova edició del Mercat de Nadal amb nova ubicació, nova decoració i moltes activitats organitzades per a totes les edats.

Mostra d’animals de granja, tallers infantils, actuacions musicals, vermut, xocolatada, degustació de figues i borranyes, han estat algunes de les activitats que han complementat l’oferta del comerç i les associacions locals.

La regidora de Comerç, Maite Boquera, en fa una valoració molt positiva.

La iniciativa ha tingut com a objectiu fomentar el comerç local i alhora promocionar el municipi dins un ambient festiu i nadalenc. 

Comparteix