Es rehabilita l’edifici de les antigues oficines del port de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Les obres de l’edifici ja han començat i tindran un termini de tres mesos.

Aquests darrers dies, Ports de la Generalitat ha començat una actuació que consistirà en la rehabilitació interior de l’edifici, on hi havia les antigues oficines del port de l’Ametlla de Mar, concretament al carrer Batlle Pijoan, 50. Un cop estigui rehabilitat s’hi donarà usos portuaris o culturals.

El projecte consisteix en la retirada dels envans existents que no són necessaris, tant a la planta baixa com al primer pis, per convertir-los en espais diàfans. A l’interior, es retiraran els falsos sostres, es netejaran les parets perimetrals, es farà el sanejament del paviment i se substituirà la fusteria.

A la coberta, es retirarà l’actual acabat per col·locat l’aïllament tèrmic i fer la impermeabilització del sostre.

L’import de l’actuació és de 77.000 euros i les obres tindran un termini d’execució de tres mesos.

Comparteix