S’obren les inscripcions del Parc de Nadal 2021-2022

Comparteix

Les inscripcions són a partir del dimecres 1 de desembre al 2n pis de l’Ajuntament.

La regidoria de Joventut ha obert aquest dimecres les inscripcions per participar al Parc Infantil de Nadal. Concretament, serà del 23 al 31 de desembre al Poliesportiu Municipal i del 3 al 5 de gener a l’Institut Candelera. 

Durant aquests dies, els xiquets i xiquetes d’entre 3 a 12 anys podran gaudir de diferents jocs i inflables, així com de diferents manualitats i tallers. Totes aquestes activitats tenen un cost de 30 euros per tot el parc.

Francina Gamundi és tècnica de la regidoria de Joventut.

Per inscriure’s, cal dirigir-se a la regidoria de Joventut, al 2n pis de l’Ajuntament, amb la targeta sanitària, el DNI o fotocòpia del llibre de família, el justificant bancari del pagament i el carnet de vacunació del nen o nena.

Comparteix