El calero Ramón Gonzàlez entre els guanyadors dels premis comarcals de recerca

Comparteix

Els premis impulsats pel Consell Comarcal del Baix Ebre són destinats a impulsar la recerca i la investigació fora de l’àmbit universitari.

L’exalumne de l’Institut Candelera, Ramón Gonzàlez Abás, ha estat un dels guanyadors dels Premis de Recerca 2021. Es tracta d’uns premis anuals impulsats pel Consell Comarcal del Baix Ebre i destinats a impulsar la recerca i la investigació fora de l’àmbit universitari.

Hi ha tres premis: el premi Pare Romanyà, Federico Pastor i Innocenci Paulí. Tots tresdistingeixen els millors treballs presentats pels estudiants de segon de batxillerat i de segon curs de cicles formatius de grau superior de la comarca, en els àmbits científic, humanístic i tecnològic, respectivament. Cada premi està dotat amb 500 euros i diploma.

Concretament, Ramón Gonzàlez ha guanyat el premi  Innocenci Paulí amb un treball de l’àmbit tecnològic sobre la calor tèrmica. El projecte titulat ‘Energia solar tèrmica: Recerca i experimentació’, tenia com a objectiu conèixer la importància i l’accessibilitat de l’energia solar tèrmica. Així ho explica Gonzàlez.

La resta de treballs guardonats van ser per Núria Carles de l’Institut Cristòfol Despuig de l’àmbit científic i per Cinta Vega de l’Institut Roquetes de l’àmbit humanístic social i artístic.

L’entrega de premis va tenir lloc el passat divendres a la tarda a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre. A l’acte, també hi va assistir l’alcalde Jordi Gaseni, Benjamí Torné, director de l’Institut i Albert Valldepérez, com a tutor del treball.

Comparteix