38 parelles repartides en quatre categories es disputen la Lliga Local de Pàdel

Comparteix

El passat 17 d’octubre va començar la Lliga Local de Pàdel, impulsada per l’Àrea Municipal d’Esport, a les dues pistes del CEM La Cala.

La flexibilitat que dona l’organització pel compliment del calendari, fa que durant aquest període, només s’hagin jugat un parell de jornades. De fet, mentre algunes parelles ja han disputat tres partits, d’altres encara no han debutat.  Així i tot, ja es comencen a veure les parelles favorites. Antonio Callau és el responsable de l’organització de l’AME.

Si parlem de la Lliga Or, destinada als jugadors de més nivell, la parella formada per Ivan Fernández i Jordi Boyer encapçalen la classificació amb dues victòries i són una de les favorites al títol, tot i que seguits de prop de parelles com les de l’Andreu Martí i Àngel Balfegó, o l’Alex Subirats i Biel Olives o Pedro Vicens i Dario Barrionuevo.

Quant a la Lliga Plata, en el Subgrup A destaquen les parelles formades per Xavi Margalef i Joan Miquel Borràs i la de Jordi Vázquez i Kiko Pozo que estan empatats a dues victòries, mentre que al Subgrup B, els que destaquen són la parella formada per Miquel Roca i Biel Foguet que encapçalen la classificació amb set punts, però cal tenir en compte també parelles com la formada per Josep Argentó i Aleix Martí que també tenen dues victòries.

A la lliga femenina la parella que marca la pauta és la formada per Elena Paun i Àngels Martí que porten dues victòries en dos partits, tot i que la parella formada per Salomé Gaseni i Carme Arjona va al darrere amb 4 punts.

Per últim, la Lliga Mixta està encapçalada per la parella formada per Sílvia Casanova i Stefan Savin que porten 4 punts, tot i que també coneixen la victòria les parelles Eva del Amo i Enric Vila, i la formada Elena Paun i Robert Ferreiro.

Comparteix